Scroll Top
1162 Budapest, Szent Imre utca 90.
IDŐPONTFOGLALÁS
111
Gyakori kérdések

Itt az oldalon a következő linken: https://ermellekiattila.hu/idopontfoglalas/

Akut-sürgős esetben időpontot csak telefonon lehet foglalni a +36 30 190 51 30 telefonszámon vagy az ermellekiattila@gmail.com címen.

A legtöbb probléma elmúlik vagy enyhül már az első kezeléssel, azonban van amikor szükséges a 2-3 alkalom, mert a gyulladások nem múlnak el azonnal, így a következő alkalommal már jóval hatékonyabb kezelést nyújthatok.

A kezelés után fáradtságérzet szokott jelentkezni, valamint másnap izomláz, de ez elmúlik 1-2 nap alatt. Ritkán, de előfordulhat, hogy valakinek felerősödik a fájdalom, kb 1 napra, aztán hirtelen elmúlik.

A kezelés időtartama változhat a problémák méretétől függően, de kb 20-25 perc. Az akut kezelések kb. 15 percesek.

A szolgáltatás díja 25.000 Ft

A csontkovács kezelés ruhában történik, legjobbak a laza sportruhák / melegítők, fontos hogy kényelmesen tudjál mozogni benne. A köpölyözéshez viszont szabaddá kell tenni a kezelendő területet.

Nem. Az a fájdalom előfordulhat, amelyet a vendég érkezése előtt is tapasztalt, de maga a kezelés nem fájdalmas.

  • Derék, csigolya, keresztcsonti fájdalmak enyhítése, “becsípődések” megszüntetése
  • Gerinc eredetű szervi problémák megelőzése, kezelése Izmok, csontok, kis és nagy ízületek sérülése vagy kóros működészavara
  • Tartási problémák, gerincferdülés, lúdtalp, teniszkönyök, golfkönyök
  • Mozgáshiány okozta ízületi és izombetegségek
  • A vázrendszer egészségének megőrzése
  • Nyakmerevség, nyaki csigolyák elmozdulása, meszesedése, izomfeszülés okozta fejfájások , ujj és kéz zsibbadás megszüntetés

Nyaki borda, csontritkulás, a nyaki erek meszesedése, kiszakadt porckorong sérv, több sérv (3-4 felett), nyitott hátgerinc, csigolya becsúszás, csigolya ívszakadás, heveny gyulladásos állapot, fejlődési rendellenesség, friss gerincsérülés, a műtétek utáni 6-8 hetes időszak, várandósság, pánikbetegség, skizofrénia, autizmus, daganatos meg betegedés, /sugárterápia, kemoterápia alatt állók, friss törések/traumák, friss szalagszakadás, trombózis, sztóma, teljes bénulás/csak tolókocsival közlekedni tudók esetén nem javasolható a kezelés.

FONTOS: A kezelésem nem minősül gyógyító tevékenységnek és nem helyettesítheti az esetleges orvosi diagnózist és kezelést!